Entourage

Beklenen an geldi. 8 sezonunu bir solukta izlediğim efsane dizinin filmi sonunda çıktı. Hemen söyleyeyim hiç objektif bir yazı olmayacak. Filme yine bir iftar + film + sahur organizasyonu dahilinde gittik. Daha mikro bir ekiptik ama önceki organizasyona göre başarı yüzdesi daha yüksek oldu. Neden objektif olamayacağımı da belirtip filme geçeyim. Bu dizinin benim için önemini buradan okuyabilirsiniz. Benim için friends falan hikaye bu dizinin yanında. O derece eğlenmiştim izlerken. Bu yüzden filme inanılmaz pozitif bir önyargı ile gittim.

Dizinin sonunda hatırlayacağınız gibi Vincent evleniyordu. Peki film nasıl başlıyor dersiniz? Bu evliliğin 9. günde bitmesi ve Vincent’in bunun için bir parti vermesiyle. Bu ilk sahne ile filmin dizi tadında olacağı mesajını verdiler bizlere. Diziden farklı olarak buradaki hikaye Vincent’in ben oyunculuğun yanında yönetmenlik de yapmak istiyorum demesi. Bu noktada en yakın destekçisi tabi ki Ari Gold.

Film çekimi için 100 milyon $ bütçe veriyor ekibe Ari. Tabi ki bu bütçe aşılıyor hem de fazlasıyla. Zaten konu da bu bütçenin bulunması, filmin tamamlaması üzerine. Oralara çok değinmeye gerek yok.

Şunu belirteyim diziyi izlemeyen birisi film için çok kötü, hiç eğlenmedim diyebilir. O karakterleri tanımadan oradaki esprilere gülmek saçma zaten. Ama Drama’yı bilen birisinin “victoryyyy” diye bağırdıktan sonra yüzünde bir gülümseme oluşmama ihtimali yok.

En başta da demiştim objektif bir yazı olmayacak diye. İnanılmaz kötü bir film de olsaydı ben yine beğenecektim. İzlediğim film beklentimi karşıladı diyebilirim. Ekibin tamamen filmde olması, dizideki muhabbetlerin devamı niteliğinde olması benim için yeterli oldu.

Son olarak, filmde yine bir ünlü akını var. Tek tek isim yazmam mümkün değil. 3-5 saniye ortalama rolü olan en az 15 kişi var.

Diziyi bilmiyorsanız boşuna gitmeyin, ama diziyi izlediyseniz güzel bir 105 dakika sizi bekliyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir