Ant-Man

Marvel’in canı sıkılmış olacak ki yeni süper kahraman yaratma peşinde. Filmin fragmanını izlediğimde baya hoşuma gitmişti. Özellikle baş roldeki Paul Rudd‘ın komik hareketleri hem aksiyon hem de komedi açısından başarılı bir film olacağını düşündürttü bana. Bunun yanında efsane Michael Douglas ve artık Lost zamanındaki popülerliğini yitiren az efsane Evangeline Lilly‘yi görünce izleme listemin üst sıralarına tırmanmıştı film. Yoğun tempomda bir boşluk oluşturdum ve geçen hafta filmi izledim.

Film karınca boyutlarına küçülen bir kahramanı anlatıyor. Özel bir kostüm ile bir anda karınca boyutlarına küçülüyorsunuz ama gücünüz aynı oranda küçülmüyor tabi. Bunun yanında diğer karıncalar ile iletişime geçebiliyorsunuz. Tabi bu sizin yeteneğinize kalmış. Her kostümü giyen karıncayla konuşamıyor.

Tahmin edersiniz ki filmde bir de kötü adam var. Bu kötü adamı da Corey Stoll oynuyor. Bu teknolojiyi satarak para kazanma derdinde abimiz. İyi taraftakiler ise bunun dünyanın sonu olacağı savaşlar başlatacağını savunuyor. Uzun lafın kısası bir kez daha iyiler kazanıyor ve dünyamızı kurtarıyorlar sağolsunlar.

Fikir ilk başta ilginç gelmişti, özellikle aksiyon sahnelerinin çok güzel olacağını düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Zaman zaman eğlenmedim dersem yalan olur. Ama filmin tamamı için başarılı demem de yalan olur.

Son olarak filmin devamının geleceği sinyalini de verdiler. Artık bakalım ne zaman çıkar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir