Get Out

Kimileri şimdiye kadar 2017’nin en iyi filmi demiş. Öncelikle buna katılmadığımı belirtmek istiyorum. Hatta iyi bir film olarak nitelendirilmesi bile fazla bu film için. Evet sürekli bir aksiyon bir merak uyandırma var ama beklentiyi bir türlü karşılayamıyor. Ümit vaaden topçu gibi sürekli ha şimdi ha biraz sonra derken film bitiyor. Konusu ise çok da orjinal değil.

Kız arkadaşının ailesi ile buluşmaya giden bir siyahi genç var. Siyahi olmasından mütevellit kız arkadaşının ailesinin tepki göstereceğinden korkuyor. Bu yüzden biraz tedirgin. İlk tanışma falan güzel geçiyor ve biraz rahatlıyor eleman. Evde aile dışında iki tane görevli var ve ikisi de siyahi. Bu durum kendisini biraz üzüyor haliyle. Onların kendisini kıskandığını düşünüyor çünkü biraz garip davranıyorlar. Derken aile toplantısı olduğunu hatırlatıyor aile. Kız da yaaaaaaa baba o bu hafta mıydı falan diyor. İşte amca dede hala kim varsa gelecek. O andan itibaren biraz garipleşiyor ortalık. Her gelen elemana bakıyor. Birisi aa gözleri güzelmiş diyor, öbürü boyu iyiymiş diyor, diğeri kaslı falan diyor.

Eleman normal olmayan şeylerin döndüğünü anlıyor ve oradan gitmek istiyor. Kız arkadaşına da bunu söylüyor ama son darbeyi de kız arkadaşının da işin içinde olduğunu anlayarak alıyor.

Bu durumu tahmin ediyorsunuz ama başka bir şey cıkar diye ümitleniyorsunuz. Durum netleşince de bi yüzünüz düşüyor bu muymuş diye.

Yine de baştaki gerilimin ve heyecanın hatrına izledik. Öyle en iyi film falan değil. Hiç film izlemeyen birisi için çok çok heyecan verici olabilir ama 3-5 tane gerilim filmi izlemiş birisi için sonraki sahneyi tahmin etmek çok da zor değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir