Get out of Facebook

Gitgide büyüyen Facebook artık ilkokula kadar düştü. Önceden üye olma amacı ilkokul arkadaşını bulmak olarak tanımlanıyordu ama artık ilkokulda üye oldukları için böyle bir bahaneye gerek kalmıyor. Nerde çokluk orda ..luk lafını sayın Mark Zuckerberg’ e anlatmak sanırım oldukça zor. Ama olur da okur diye yazıyorum,

Dear Mark,

Where is the crowd, the shit is there.

İşte bu yüzden bu bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için hesabı kesin silmeden bahsedeceğim. Deactive yapmak değil kesin silme işlemi. Tabi bu işlemi yaparken bile Facebook yakanızı bırakmıyor. 85 kere emin misin diye soruyor. Sanırım Microsoft ortaklığı Facebook’u biraz değiştirdi:)

Hesap silmek için izlemeniz geren işlemler aşağıda,
* Facebook Account’ınız ile login olduktan sonra sağ taraftaki Ayarlar -> Yardım sekmesini tıklıyorsunuz.
* Açılacak olan sayfadaki orta alan da yer alan arama kısmına Hesap silme yazıp arttırdığınız da karşınıza soru ve cevap bölümleri gelecek.
* Bu aşamada cevapları genişletitiğiniz de, bir sorunun altındaki yapılan açıklama da bir link göreceksiniz, buna tıklıyoruz.
* Facebook hala sizi bu işlemden geri çevirmeye çalışacaktır. Eğer kararlı olur ve adımları doğru geçerseniz 14 gün sonra facebook hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Ya ben bulamadım diyenler için likn aşağıda.

Hesap silme linki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir