The Office

Bu diziyi ikinci defa bitirdim. Eminim en az bir kere daha bitireceğim. En azından ilk 7 sezonunu. Ortamlarda en iyi komedi dizisi diye konuşulduğunda bu dizinin adı geçmez. Herkes ya friends der ya big bang ya da how ı met your mother. Bu 3 diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum üçünü toplayın the office’nin yarısı etmez. The Office diğerlerinden çok farklı bir dizi. Gülmeniz gereken yeri size gülme efekti ile belirtmez ve illaki bir şaka yapılmasını ya da komik bir söz söylenmesini beklemezsiniz bu dizide gülmek için.

Diziyi beğenmeniz sadece karakterleri benimsemeniz ile alakalı. Ondan sonra o karakterin yaptığı çok normal bir olaya kahkaha atar hale geliyorsunuz. Bazen bir bakış, bazen bir kelime. Hatta birisinin sandalyeye oturması ya da odaya girmesi bile sizi güldürebiliyor. Ama dediğim gibi öncelikle karakterleri sindirmeniz gerekiyor.

İlk sezon 6 bölüm, bence karakterleri tanımanız için fazlasıyla yeterli. Ondan sonrası akıp gidiyor zaten. Onlarca bölüm var ne de olsa deyip bir anda 5-6 bölüm izlemeyin. Sonra çok üzülüyorsunuz bitti diye. Daha önce karakterleri tanıttığım bir yazı yazmıştım. O yüzden detaylara girmeyeceğim tekrar.

Kesinlikle çok kaliteli bir dizi. Son iki sezonda Micheal Scott yok ve kesinlikle eksikliği anlaşılıyor. Ama onun olmadığı bölümler bile diğer komedi dizilerinden çok daha iyi.

Birisine iyilik yapmak istiyorsanız bu diziyi tavsiye edin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir