Tyrannosaur

2011 yapımı bu filmdeki hiç bir oyuncuyu tanımıyorum. Başrolde Peter Mullan var. Puan yüksek biz de izleyelim dedim. Eşini kaybetmiş bir adam. Biraz aksi olmuş zamanla. Genelde hırgür çıkartıyor, şiddete de meyilli. Alkol desen zaten gırla. Tabi bu böyle gitmiyor. Günün birinde çok sevdiği köpeğini öldürüyor. Anlık bir sinir ile hayattaki tek arkadaşını öldürüyor. Bu da kendisine bir çeki düzen vermesi için mesaj oluyor. Tabi hemen abdest namaz olaylarına giriyor samayın. Yine eski alışkanlıkları var ama kendisini bir şekilde dizginleyebiliyor.

Etrafında çok insan yok, zaten olmasını da istemiyor. Ama günün birinde bir kadınla tanışıyor. Yine hemen aklınıza evlenip çoluk çocuğa karıştığı gelmesin. Kadına da gayet kötü davranıyor. Ama bir şekilde arkadaşlıkları da ilerliyor. Sorun ise bu kadının evli olması ve kocasının kadına çok kötü davranması. Tabi bizim dayı bunu ilk başta bilmiyor öğrendiğinde durumu bildiği yollardan halletmek istiyor ama bir şekilde yine kendine engel oluyor.

Bu durum daha sonra çözülüyor hem de kadın tarafından. İkilinin arkadaşlığı ise bir sonraki aşamaya geçiyor. Pembe panjurlu evleri olmasa da yaşadıkları ilişki ikisini de mutlu ediyor.

Her şey göründüğü gibi değil, insan aradığını nerde nasıl bulacak hiç belli olmaz mesajları gömülmüş tabi. Çok bariz göze sokma olmadığı için rahatsız etti diyemem ama tüylerim diken diken de olmadı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir