Game Night

Vizyona girmeden gözüme kestirmiştim bu filmi. İzlenebilir hale geldikten sonra da ilk fırsatta izledik. Başrollerde Jason BatemanRachel McAdams ve gamzeleri oynuyor. Baştan söyleyim, film tam vakit geçirmelik kafa dağıtmalık. İnanılmaz güzel bir film değil ama ara ara da olsa baya güldürüyor. Çok bir beklenti olmadan izlerseniz kesinlikle keyif alacağınız bir film.

Filmin isminden de anlaşılacağı gibi oyun oynamayı seven insanlar var. Bunlar bir araya gelip işte sessiz sinemasından monopolysine, isim şehirinden tabusuna oyun oynuyorlar. Bir gün seviyeyi yükseltmeye karar veriyorlar. İnsanlar için senaryolar oluşturan bir firma ile anlaşıyorlar. Senaryo aralarından biri kaçırılacak ve ekibin geri kalanı onu bulmaya çalışacak.

Bütün ekip heyecanlanıyor tabi. Oooo çok heyecanlı hadi hemen gelsinler kaçırsınlar da başlayalım moduna giriyorlar. Sonra ekip geliyor ve birisini kaçırıyor. Hatta o kadar gerçekçi bir adam kaçırma oluyor ki ekip oyun firmasını çok beğeniyor. Ama sonra anlıyorlar ki bu kaçırma oyun için değil gerçekten bir adam kaçırma.

Filmin geri kalanında bu adam kaçırma olayını çözüp kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya uğraşıyorlar. Bu süreç zaman zaman gerçekten kahkaha attırıyor.

Kısacası görevini başarılı ile yerine getiren bir film olmuş..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir