A Quiet Place

Başrollerde The Office dizisinden severek izlediğimiz John Krasinski ve Emily Blunt oynayan hikayesi güzel film. Hikayesi güzel diyorum çünkü film genel anlamda o kadar da güzel değil. Yani çok daha akıcı bir şekilde devam edebilirdi film. Hele son sahnedeki pompalı tüfek saçmalığını da görünce insan e yuh ama diyor.

Dünyaya meteor çarpıyor ve canavarlar türüyor bir anda. Bu canavarların gözleri görmüyor ama kulakları inanılmaz derecede iyi duyuyor. Ses yapıldığı anda oraya gidiyor ve ortalığı mahvediyor. Bu yüzden insnalar konuşmuyor, ses yapmıyor ve işaret dili ile iletişim kuruyor. Bunu görünce vay ve güzel konu diyorsunuz. Ama ilerledikçe klişeler görmeye başlıyoruz. İşte tam yere düşecekken yakalamalar, yerde daha önce görülen bir şeyin üzerine basıp bağırmalar falan. Gerçekten yıl olmuş 2018 aşın arık bunları lütfen!!

Son olarak bir çocuğunuzu canavara kaptırdınız tamam başınız sağolsun. Ama tamamen sessiz olunması gereken bir ortamda tekrar çocuk sahibi olmak nedir Allah aşkına ?? Gönül ferman dinlemiyor anladık da yani filmin kalitesini inanılmaz düşüren bir detaydı. Hayat devam ediyor onlar bir aile mesajını vermek istemişsiniz iyi güzel de olmamış hacılar.

Neyse, maalesef zaman kaybı diyorum. Gönül isterdi ki herkese önereyim filmi ama yol öyle olmadı. Puanına kesinlikle aldanmayın..

One Response to A Quiet Place

  1. […] ama film büyük bir hayal kırıklığıydı. İnanılmaz klişe. Hatta şöyle söyleyim, A Quite Place filmini izleyen birisi bu filmi boşuna izlemesin. O filmde sesinizi çıkartırsanız öcüler […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir