Organize İşler: Sazan Sarmalı

Sinemaya da gidemiyoruz bu hafta sonu gitsek mi derken Netflix sürprizi ile karşılaştık ve filmi bu ortamda izledik. Seri filmi olduğu için insan ister istemez iki film arasında bir bağ var mı yok mu merak ediyor. Yokmuş. Oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler var. Ezgi Mola ve Kıvanç Tatlıtuğ katılmış kadroya. Çok da güzel olmuş. Ama Cem Yılmaz yok bu da çok da kötü olmuş. Ucundan da olsa Ata Demirer var bu da çok gereksiz olmuş.

Tahmin edeceğiniz gibi farklı üçkağıtlar ve bunların çevresinde dönen komikli hikayeler izliyoruz. Ama hem üçkağıt kısmı hem de komiklik kısmı maalesef çok başarısızdı. Sanki film 3 günde çekilmiş gibi. Emeğe saygısızlık etmek olmaz tabi ama bu ekip çok çok daha başarılısını yaptığı için hayal kırıklığına uğramamak elde değil.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola’yı bir kenara koyarsak filmde gerçekten yüzünüzü güldürecek kimse yok. Hele hele Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı doktor karakteri falan kalitesizlikten gözlerinizi yaşartabilir. O dudak hareketleri falan gerçekten hiç güldürmedi.

İlk film ile kıyaslamasak bile tek başına kötü bir film diyebilirim. Bu kadroyla çok daha güzeli çıkabilirdi. Ha 3, 4, 5 çeksin yine izleyeceğiz orası ayrı. Ama gönül istiyor ki şu kalitesiz komedi film ortamında yüzümüzü güldürecek boyutta bir eser çıksın ortaya.

Netflix sana da helal olsun, vizyonda olan bir filmi almak kolay olmasa gerek..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir