This is Us

Başrollerde Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz ve Justin Hartley isimli arkadaşların oynadığı bir aile dizisi. Tamamen bitti mi bilmiyorum ama 3. sezonu bitti ve bir ara yazı yazmak istedim. Çok genç yaşta üçüz bebek sahibi olan bir aileyi anlatıyor. Sık sık geçmişe gidiyoruz. Çocukların bebek hallerini de görüyoruz liseli hallerini de. Her bölüm bir karakteri derinlemesine işliyorlar. Hatta bazı karakterleri bir kaç bölüm izliyoruz. Onlarca oyuncu yok tabi ama hala karakterler bitmedi. Diziye sonradan giren Deja uyuzu için bile 5 bölüm falan yaptılar.

severek izledim 3 sezonu da. ilk iki sezonu daha çok beğendim diyebilirim. çünkü artık her bölüm aynı gelmeye başladı. tamam karakterleri derinlemesine işle, tamam hepsinin dramını ayrı ayrı göster, tamam bir araya geldikleriende mutlulukları uzun sürmesin hemen bir problem yarat. ama yeter ya. yaprak dökümüne bağladınız valla. şimdi gelelim karakterlere. bu aşamadan sonra spoiler olabilir demedi demeyin.

jack: adamsın, babasın, arkadaşsın, eşsin. şu dizi de gıcık olmadığım tek karakter sanırım.

rebecca: jack ile beraberken ne kadar sevimli ise jack öldükten sonra o kadar itici gelmeye başladı. özellikle yaşlılık dönemi hiç çekilmiyor. tamam her şeye hakim anne modundasın anladık da bunu her bölüm gözümüze sokmayın.

kate: senin en çok hangi çağından nefret ediyorum emin olamadım. çocukluğun ayrı gıcık ergenliğin ayrı yetişkinliğin ayrı. öküz gibi yiyorsun sonra annem small giyiyor ben xl giyiyorum diye tiriplere giriyorsun. zaten adam da senin mallığından öldü.

kev: paran var, ünlüsün, yakışıklısın daha ne istiyon hacı? git hayatını yaşa. vay efendim babam vietnamda ne yaptı, vay efendim ben çocuk istiyorum, vay efendim şu kadehi de içeyim içkiyi vallaha bırakacağım. bi sal artık ya bi büyü.

randall: jack kadar olmasa da onun için söylediğim şeyler senin için de geçerli. ama arada ergenliğin tutmuyor değil. sürekli bir “ama beni itfaiye önüne bırakmışlar” tribi. Tamam çok kötü bir olay yaşamışsın ama karşılığında da mükemmel bir aile tarafından evlat edinmişsin. Unut artık geçmişi.

Tabi ana karakterlerin yanında yan karakterler de var. Randall’ın eşi Beth ve Kate’in eşi Toby diziye eğlence katan kişiler. Dönem dönem onların da geçmişlerine gidiyoruz ama ana karakterler akdar olmuyor tabi.

Dizi devam ederse tabi ki izleyeceğim ama umarım çok uzun sürmez birlikteliğimiz. Çünkü gerçekten sıkmaya başladı. 3. sezonun son bölümünden anladığımız yeni sezonda karakterlerin yaşlı hallerini izleyeceğiz. Öyle olsa bile umarım son sezon olur ve iyice tekrara girmeden bitirirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir