Instant Family

Başrollerde Mark Wahlberg ve Rose Byrne‘in oynadığı gerçek bir hikaye. Çocuk sahibi olmayı çok da düşünmeyen çift yine bu konuyu konuşurken ya evlatlık edinmeyi de düşünebiliriz diyorlar. İlk başta çok ciddi olmasalar da bu fikire yavaşça ısınıyorlar ve gerekli evrak işlemlerini hallediyorlar. Tabi bu kolay bir işlem değil, eğitimler alınıyor uygun şartlar oluşturuluyor ve en son hangi çocuğu evlatlık almak istediğine karar veriyorlar.

Burada tercihlerini çoğu kişiden farklı olarak bir ergenden yana kullanıyorlar. Ancak bu ergenin yanında iki tane de küçük kardeşi var ve 3 kardeş birlikte geliyor. Bizim aile tabi ilk başta afallasa da ne de olsa deneme süremiz var kararımızı değiştiririz olmazsa diyorlar.

Buralar ve bundan sonrası tamamen klişe diyebilirim. Çocuklar aileyi sevecek ama ergen kız sevmeyecek. Sonra ayrılmak isteyecekler. Aile vezgeçmeyecek. Sonra duygusal bir olay olacak ve hepsi birbirini çok sevecek.

Dediğim gibi her sahneyi tahmin edebilirsiniz ama yine de gülmeyeceğiniz anlamına gelmiyor bu. Filmin en sevdiğim tarafı komedi tarafının dram tarafına göre daha ağır basmış olması. Gerçekten kahkaha attıran sahneler mevcut.

Gerçek bir hikaye olması da ayrıca güzel bir olay tabi.

Tam çerezlik aile filmi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir