Deadwood: The Movie

Öncelikle belirteyim, dizi versiyonunu izlemediyseniz boşuna filmi izlemeyin. Ama puanı yüksek ama vahşi batı severim falan deyip hiç bulaşmayın. Gram beğenmezsiniz. Dizi 2004-2006 arasında çekilmiş. Dizideki oyuncuların tamamının yer aldığı bir film. Aslında film demek de doğru değil bence, uzun bir bölüm olmuş. Çünkü hemen her şey dizideki bölümleri andırıyor.

Diziyi zamanında izleyenler için uzun bir aradan sonra hasret giderme olmuş olabilir. Ancak benim gibi diziyi çok yeni bitirenler için bu da olmayacaktır. Tekrar söylüyorum diziyi hiç izlemeyenler için vakit kaybı olacaktır.

Yeni kurulan bir kasabanın eyalete bağlanma sürecini izliyorduk dizide. Filmde de bu olay devam ediyor. Haliyle yavaş yavaş siyaset giriyor işin içine, çıkar çatışmaları giriyor ve tahmin edeceğiniz gibi rant giriyor.

İşte geçmişteki kavgalar aradan yıllar geçse de devam ediyor. Hesaplaşmalar kaldığı yerden devam ediyor. Diziden hatırladığımız küfürleri yine bolca duyuyoruz. Biraz dramatik bir sonla da film bitiyor.

Sırf diziyi izlediğim için filmi de izlemek istedim. Ben bile sıkıldım o kadar diyeyim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir