Toc Toc

Kafa yormasın, çok uzun olmasın arada güldürsün ha bir de Netflix’te olsun kriterlerimizi sağlayan bir film arıyorduk. Kendisi ile karşılaştık. Ne yalan söyleyeyim bütün kriterleri sağladı. Film İspanya yapımı olduğu için hiç bir oyuncuyu tanımıyorum. Çok da önemli değil gerçi bu detay.

Konumuza gelecek olursak; her biri birbirinden takıntılı (filmde bunun tıbbi karşılığını söylüyorlar defalarca) 6 kişi bir araya geliyor. Tabi bunlar birbirlerini tanıyan insanlar değil. Hepsi de bir şekilde takıntısından kurtulmak için aynı doktordan aynı saate randevu almış. Ama muayeneye gittiklerinde bir de görüyorlar ki doktor gecikecek ve doktoru bekleyen 5 kişi daha var.

Çizgilere basamayan mı dersin rakamlarla kafayı bozan mı, duyduğu her şeyi tekrar eden mi ararsın bir anda karşısındakine küfürler saydıran mı. Ekip birbirinden cins anlayacağınız.

Tabi vakit geçtikçe doktor gelmedikçe ekip sosyalleşmeye başlıyor. İlk başta her biri kendi takıntısından dolayı zorluk yaşıyor ama vakit geçtikçe tahmin edeceğiniz gibi takıntılarını unutuyorlar ve iyileşebileceklerine inanıyorlar.

Bu süre boyunca aralarında diyalog, yaşadıkları olaylar arada yüzünüzü güldürüyor. Kesinlikle hiç durmadan kahkaha atacaksınız demiyorum. Ama ilk başta da dediğim gibi kriterimiz zaten sürekli gülmek değil arada gülsek yeter.

Ekip giderek kaynaşıyor ve doktoru daha fazla beklemeden biz bu işi çözeriz hacılar deyip ayrılıyorlar. Tabi bu sonda küçük bir iki sürpriz de mevcut.

Dediğim gibi sıkılmadan bir çırpıda izlenebilecek bir film..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir