Beautiful Boy

Amazon’un video hizmetinin hakkını verebilmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu kapsamda başrollerinde Steve Carell ve Timothée Chalamet‘in oynadığı bu filmi izledik. Film gerçek bir hikaye. Baba oğul arasındaki bir yaşam mücadelesini izliyoruz. Tabi böyle deyince ikisi ıssız bir adaya düşmüş de orada hayatta kalmaya çalışıyorlar gibi oldu. İzlediğimiz hayat mücadelesi bağımlı bir oğul ve ondan vazgeçemeyen baba.

Öncelikle Steve Carell’in kredisi sonsuz. The Office’den sonra sadece dursa izlerim. Bu filmde de kendisi yine çok başarılı. Açıkçası oyunculuk anlamında kalite yüksek olsa da hikaye biraz sönük gibi. Yani bir anda bağımlı olup çıkıyor çocuk ve baba onun bu illetten kurtulması için defalarca çırpınıyor.

İzlediğimiz kadarıyla gayet güzel şartlarda hayatlarına devam ediyorlar. Yani ne oldu da bu çocuk bu illete bulaştı görmüyoruz. Gerçek hikaye olduğu için illaki bir sebebi vardır diye düşünüyorum ama göremedik o kısmı.

Tabi filmi bu kadar güzel yapan mücadele edip sonunda başarmaları değil. Film içinde inişler çıkışlar vazgeçişler mevcut. Bir kere değil birden fazla kere bunları izliyoruz. Bence filmi güzel kılan da bu. Arka planda kalanların devreye girmesi, hiç vazgeçmeyecek olanların bir anda tükenmesi vs.

Genel anlamda beğendiğim bir film oldu. Allah kimseyi bu bataklığa düşürmesin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir