The Hater

Orjinal adı Sala samobójców. Hejter olan Polonya filmi. İşin içine avrupa girince pozitif yaklaşıyorum açıkçası film kaliteli çıkacak diye. Bu film de bubu haksız çıkarmadı. İnanılmaz özgün bir senaryo değil ama oyunculuklar ve akış filmi çok izlenir kılıyor. Başrolde  Maciej Musialowski isimli bir arkadaş oynuyor. Açıkçası çok da iyi oynuyor. Tek başına sürüklemiş filmi. Etrafındaki oyuncuları toplayın yarısı kadar kıymeti yok o kadar diyeyim. Hikayeye gelecek olursak.

Tomasz sessiz sakin bi arkadaşımız. Biraz içe dönük bir çocuk. Bunu kendisi de biliyor aslında. İnsanların da böyle düşündüğünü biliyor ama çok da sallamıyor. Ta ki gerçek ailesi gibi sevdiği amca-teyze dediği kişilerin hakkında konuştuklarını duyana kadar. O andan itibaren Tomasz’da değişim başlıyor. Bu değişim kapsamında bir işe de giriyor. Yetenekli olduğu konu ise internet, bilgisayar, sosyal medya diyebiliriz.

Çalıştığı şirket aslında bir troll kadrosuna sahip medya şirketi. İşte bir marka geliyor ve rakip marka için karalama kampanyası başlatın diyor. Bütün troller de twitter, haberdir saldırıyorlar. Bildiğiniz şeyler.

Tomasz kısa sürede yeteneğini konuşturuyor ve büyük sorumluluklar almaya başlıyor. Görevi bir belediye başkanının kampanyasını baltalamak. İlk başlarda bu mümkün olmasa da ilerleyen aşamalarda görevini yerine getiriyor. Tabi bu süreçte “zafere giden yolda her şey mübahtır” mottosu ile çalışıyor.

Tomasz bu süreçte sadece iş anlamında değil kişisel anlamda da önemli adımlar atıyor. Etrafındaki herkesi şaşırtacak derecede hem de.

Film çok akıcı, bir dakika bile sıkılmıyorsunuz. Tavsiye edilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir