İşe Yarar Bir Şey

Başrollerinde Basak Köklükaya ve Öykü Karayel‘in oynadığı 2017 yapımı film. Blutv üzerinden izleyebilirsiniz. İzleyeli bir aydan fazla olmuş ama nedense atlamışım bu filmi yazmayı. Öyle kötü bir film de değildi aslında. Aksine gayet de güzel bir film. Bir yandan yol filmi gibi, diğer yandan kendince gizemi olan bir film. Böyle tarzı şudur diyebilecğeim bir film açıkçası. Ama güzel bir hikaye anlatışı var.

Karakterlerimiz bir tren yolculuğu sırasında tanışıyorlar. İkisi de birbirine yalan söylüyor önce. Ya işte bir işim var oraya gidiyorum da. Ha mesleğim mi şu işi yapıyorum da falan. Sonra zaman geçtikçe ikili arasında bir samimiyet oluşuyor ve gerçekler ortaya çıkıyor. Tren yolculuğu sonrası bir amaç için beraber hareket etmeye başlıyorlar.

Bu amaç, amacın gerçelkleşme durumu, işte karşılaşılan zorluklar vs çok da önemli değil. Bu ikilinin zıt karakterlerde olup birbirlerini tamamlaması gayet güzel. Biri vazgeçince diğerinin onu ikna etmesi gibi güzel dokunuşlar vardı filmde.

Hele bu ikiliye amaçta yer alan adam da katılınca izlemesi çok hoş sahneler ortaya çıkıyor. Böyle yazınca biraz garip oldu ama izleyince anlarsınız artık.

Vakit geçirmelik, kafa yormayan, aman sübliminal kasayım kaygısı olmayan bir film olmuş..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir