Babam

Başrollerde Çetin Tekindor, Berker Güven ve Melisa Senolsun’un yer aldığı film. Filmin ismi çok şey anlatıyor zaten. Oyuncular başka olsaydı, en azından baba karakterini başkası canlandırsaydı daha güzel olabilirdi. Sonuçta Babam ve Oğlum filmi var herkesin aklında. Yine Çetin Tekindor ve yine baba rolü olunca kıyas yapıyorsunuz ve benzerlikleri görüyorsunuz sürekli.

Bunu kenara koyacak olursak çok da kötü bir film diyemem. Zor bir çocuğu var babanın adı Arif. Arif’in bakımı ile de hep anne ilgilenmiş. Anne hakkı rahmetine kavuşunca baba ile oğul baş başa kalıyor. Tabi ilk başlarda zorlu olan süreç giderek kolay bir hale geliyor ve ikilinin arası inanılmaz iyi oluyor. Tahmin edeceğiniz gibi bu süreçte bir dış etken mevcut. O da babanın fabrikasında çalışan Feride.

Arif’e çok iyi geliyor Feride. Baba ilk başlarda yine sert çıksa da nihayetinde bir baba olduğunu anlıyor ve o da oğluna iyi gelmeye başlıyor.

İzlemeyin diyemem ama çok da sürpriz beklemeyin diyebilirim. Sonuçta 100 tane film de çekilse insanları etkileyebilecek bir konu. İlki kadar etki bırakmayabilir ancak bir etki bırakacağı kesin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir