7 Prisoners

Filmin hem Netflix’te olması hem de puanının kötü olmaması kolay tercih etmemize sebep oldu. Bunlara ek olarak bir yerlerde en iyi film ödülünü de almış olduğunu görünce tamam dedik efsane bir şey. Yani filme çöp diyemem tabi ki ama beklentilerimizin çok altında kaldı diyebilirim. Hatta biraz ileri götürüyorum, 2017 yapımı Daha filminin hemen hemen aynısı diyebilirim.

Çok mu iddalı oldu? Hemen R yapayım biraz. Tamam konular farklı, bağlam farklı, insanların bulundukları şartlar farklı vs. Daha bir çok farklılık sayılabilir. Ancak her iki filmi bitirdiğimde de aynı duyguyu hissettim diyebilirim. Bazen olmak istediğiniz kişi olamıyorsunuz, yani buna sadece siz karar veremiyorsunuz. Kaderiniz bazen hatta çoğu zaman başkalarının elinde olabiliyor. Siz ne kadar melek ruhlu, iyimser, adil, minnoş olsanız da hayat sizi bambaşka yerlere götürebiliyor.

Daha filmini izlemeseydim belki de görüşlerim farklı olurdu bilemiyorum ancak bu film Daha filminden iyidir dersem bizimkilere ayıp etmiş olurum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir