Parfümün Dansı

Gönül istiyor ki kitap okumaya devam edeyim. Zaten çok performanslı değilim bu konuda ama hiç okumamaktan da iyidir diyorum. Bir adım ben atıyorum ama seçtiğim kitaplar da 1 adım bana gelmiyor arkadaş. Hatta 3 adım geri gidiyorlar yani. Kitap Tom Robbins tarafından yazılmış. Kendisini de tanımam etmem ama abicim çok mu uzatmışsın karıştırmışsın olayları bilemedim. Tabi ki bu kitabı 18 kere bitirenler, bitmesine dayanamayacağını düşünüp günde 2 satır okuyanlar, bu kitabı okumazsa arkadaşını silenler vb. mevcut. Ama yok benim içimi bunaltan bir kitaptan öteye geçmedi malesef.

Tabi kitap hep böyle değil, yani bi merak uyandırıyor ilk başlarda. Zamanda yolculuk mu acaba diyorsunuz sonra vay olumsuzluk giriyor işin içine. Sonra her yerde bir pancar muhabbeti. Ama bir yerden sonra döngüye giriyor bunlar. Evet pancar da döngüde. Yani parfüm ve pancar bu kadar alakalı olabilir mi ya insan gerçekten hayret ediyor.

Neyse efendim, bir şekilde son buluyor kitap ama bir an önce bitsin diye okudum yarısından fazlasını. Sorun muhtemelen bende ama benim gibi düşünenleri de görmedim değil.

Kimsye tavsiye etmem ama okuyanı da arkadaşlıktan çıkaracak değilim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir