The Fundamentals of Caring

Filmi izleyeli çok oldu ama nasıl olduysa yazmayı unutmuşum. Dün akşam acaba ne izlesek diye bakarken bu film de neymiş diye bi göz attım. O da ne? Zaten bu filmi izlemişiz. Sonradan hikayeyi de hatırladık. Aslında güzel de film ama bir şekilde unutmuşuz. Başrolde Paul Rüdd oynuyor. Bu arada film Netflix’de mevcut. İnanır mısınız ailecek izleyebileceğiniz bir film. Bu kategoride film bulmak hiç kolay değil.

Konumuza gelecek olursak, aslında çok özgün değil daha önce farklı filmler izledim benzer konularda. Ancak yine de kendine has bir havası var filmin. Engelli bir arkadaşımız var annesi ile yaşayan. Bu arkadaşımıza bakıcı dayanmıyor. Çünkü geleni bezdiriyor ve gönderiyor. Bu seferki bakıcı adayı ise Benjamin.

Filmin nasıl devam edeceğini tabi ki biliyoruz. İlk başta anlaşamayacaklar, peş edecek birisi sonra tam kırılma anında vazgeçmeyip devam edecekler. Sonunda ise bu ikili çok iyi iki arkadaş olacak. Bunlar spoiler değil hiç birimiz için.

Filmi tahmin etmek tabi ki önemli değil. Çünkü aradaki konuşmalar, arkadaşlıklarının gün gün ilerlemesi, birbirlerini tanıdıkça mutlu olmaları gerçekten çok güzel bir süreç. Çoğu sahnede yüzünüzde bir gülümseme oluşuyor.

Hem süresi çok uzun değil hem de konusu ve oyunculukları çok başarılı. Bence kesin izleyin, pişman olmazsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir