Close

Aman Allah’im koskoca Aralık ayını boş geçmişim. Gerçekten kabul edilemez. Aslında yazacak şeyler vardı ama nasıl oldu da yazamadım hayret ediyorum. Yoksa yoğun muydum? Hayır hayır bunu kabul edemem, ne demek çok yoğundum bu yüzden bloğa yazı ekleyemedim. Birincisi yoğun değildim, kimseyi kandırmayalım tabi ki. İkincisi, yoğun olsam da 13 yıldır emek verdiğim bu platformu boş bırakmam hiç doğru değil.

Şimdi gelelim filmimize. Aylar önce izlediğim için bazı bölümleri unuttum bile. Ancak hatırladığım kadarı ile iki yakın arkadaşı anlatan bir filmdi. Çok yakın iki arkadaş. Sürekli beraber vakit geçiriyorlar, birbirlerinin evinde kalıyorlar, beraber oynuyorlar, beraber çalışıyorlar.

Tabi bu iki arkadaş aynı okula gidiyor tahmin edeceğiniz gibi. Okulda ilk günden itibaren sorunlar başlıyor. Daha önce de dediğim gibi, bu iki arkadaş çok çok yakın. Bir tanesi diğerine göre çok daha fazla duygular hissediyor ve bunu okulda sergiliyor. Bunu gören akranlar da hemen uğraşmaya başlıyor.

Diğer çocuğun yapacağı iki şey var; ya arkadaşına sahip çıkacak ya da kendi konumunu düşünüp zorbalık yapan çocuklardan taraf olacak.

Akran zorbalığı ne sebeple olursa olsun can sıkan bir olay, bu yüzden izlerken siz de kendi okul günlerinizi düşünüp üzülebilirsiniz.

Oyuncu arkadaşlar oldukça genç olmasına rağmen çok başarılılar diyebilirim. Hele bir tanesi izleyeni sigaraya başlatacak kadar kederlendirebiliyor.

2024’de izlediğim ilm film olmasa da yazdığım ilk yazı oldu, Herkese bol filmli, dizili ve kitaplı bir sene dilerim efenim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir