Kho Gaye Hum Kahan

Yine izleyeli uzun zaman olan bir filmle karşınızdayım. Bu sefer Hindistan’a gidiyoruz. En baştan söyleyeyim film 3 saat değil, bir kere de bitirebilirsiniz. Ayrıca Netflix’de mevcut, e puanı da iyi olunca bize de izlemek düştü.

3 yakın arkadaşın hikayesini izliyoruz. Ortak noktaları kendilerini sosyal medyaya fazla kaptırmış olmaları. O kadar kaptırıyorlar ki birbirleri ile olan ilişkilerini bile sosyal medya belirler hale geliyorlar. Bir sosyal medya kurdu değilim ama ilişkilerinin kötüye gideceğini tahmin etmek için icq kullanmış olmak yeterli.

Evet günden güne bu üç arkadaşın ilişkisi kötüye gidiyor, birbirlerini her anlamda destekleyen arkadaşlar bir anda birbirini eleştirir hale geliyor, hatta vay efendim sen benimle param için arkadaş oldun, benim paramı kullanıp kendi istediklerini yapacaksın değil mi ithamlarını bile duyuyoruz.

Neyseki film bu şekilde bitmiyor, her çöküşün bir çıkışı olduğu gibi gençlerimizin bu süreçtenden nasıl sıyrıldıklarını görüyoruz. Bu kısmı spoiler olmuyordur diye düşünüyorum, çünkü kuş kalsalar film olacak bir olay olmazdı herhalde.

Efendim bu üçlünün önce çok mutlu olması, sonra giderek depresyona girmesi, sonra yalnızlaşması en sonunda da tekrar kendilerini bulmasını izlemek güzeldi. Dediğim gibi tahmin edilebilir şeyler ama yine de vakit geçirmelik güzel bir film.

Son olarak, bırakın abicim bu sosyal medya işlerini, çıkın sokağa top oynayın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir