Past Lives

Yine izleyeli uzun zaman olan bir film ilke karşınızdayız. O kadar zaman geçmiş ki filmin ne hakkinda olduğunu hatırlamak için bir kaç yere bakmam gerekti. Gerçi hatırlamıyorsam zaten çok da iyi değildir dedim kendi kendime ama isnanlık hali belki de çok iyidir ve ben yaşlanmaya başlamışımdır. Tabi ki sonuç şaşırtmadı, hayır henüz yaşlanmamışım, tabi ki film çok da başarılı değilmiş.

Şimdi efendim puanı çok yüksek evet, ve aldığı oy sayısı da iyi. Siz de bizim gibi büyük bir beklenti ile başlayabilirsiniz filme, ancak hiç özgün olmayan bir konu. Bu da sorun değil aslında, hikaye aynı olsa da işleyiş farklı olunca kalite ortaya çıkıyor.

İki çocuk var, çok güzle bir çocukluk geçiriyorlar. İşte oyunlar, şakalar komiklikler. Tabi o yaşlarda duygusal bağ henüz çok güçlü değil ama var bir şeyler. Derken çocuklardan birisi mahalleden taşınıyor. Tabi ikisi de üzgün gözleri yaşlı.

Aradan yıllar geçiyor ve tahmin edin neler oluyor, tabi ki hayatlarını yaşıyorlar. Peki sonra ne oluyor bunu da tahmin edin. Evet doğru cevap bu ikili birbirleri ile karşılaşıyor. Ne kadar enterasan bir film konusu değil mi? Yıllar sonra karşılaşan iki aşık.

Neyse efendim işte hiç ayrılmasaydık ne olurdu? Daha mı mutlu olurduk yoksa daha mı mutsuz? İşte şimdi ne olacağız biz açık üçlü sorularıyla film bitiyor. Bunları tabi ki söylemiyorlar ama siz izlerken bunları düşünüyorsunu.

Vay ömer sen ne anlarsın biz yine de izleyeceğiz derseniz siz bilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir