Now You See Me – 2

Bir alışveriş için BKM kullanayım dedim. Sitede bir sorun oldu ve mail gelmesi gerekirken gelmedi. Önce BKM’yi aradım işlemde sıkıntı yok dediler. Sonra alışveriş yaptığım yeri aradım yooo bize öyle bir satış bilgisi gelmedi dediler. Neyse ki 30-40 dakikalık telefon görüşmeleri sonucu durumu çözdük ve maddi bir kaybım olmadı. Bunun sonucunda ise BKM “Her ne kadar bizden ötürü olmasa da mağduriyetinizden dolayı size 2 tane sinema bileti hediye ediyoruz” dedi. Ben de ooo alırım bir dal dedim ve bir daha olmasın gençler diyerek biletleri aldım. Film inanılmaz kötü de olsaydı laf etmezdim biletler bedava olduğu için ama neyse ki biletler bedava da olsa film güzel çıktı.

Kadro olarak ilk film ile neredeyse aynı. Ek olarak artık büyüdüğünü kabul ettiğimiz Harry Potter’ımız Daniel Radcliffe ve yeni kadın karakter Lizzy Caplan var. Tabi ki bunların dışında da küçük oyuncu değişiklikleri var ama çok da önemli değil. İlk filmde hatırlayacağınız gibi zengin bir iş adamı dolandırılmıştı. Hem de milyonlarca izleyicinin önünde. Bu filmde de intikam ve yeni afacanlıklar olarak iki bölüme ayrılıyor diyebiliriz. Parasını kaptıran iş adamı ekipten intikam almak istiyor. Ekip de buna cevap verirken her zamanki gibi komiklikler şakalar ve ilizyonlarını kullanıyor.

Film çok hareketli, akıcı ve merak uyandırıcı. Yapılan ilizyonların bazılarını açıklamaları da daha güzel bir hale getiriyor bence filmi.

Film ile ilgili söyleyebileceğim başarısız noktalar ise kadın karakteri komik gösterme çabası bir de gereksiz aşk olayları. Romantizme karşı değiliz tabi ama bu filmde hiç de gerek yok.

Umarım seri devam eder ve vakit geçirmelik güzel filmler ortaya çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir