21 Jump Street

Başrollerde Jonah Hill ve Channing Tatum un olduğu 2012 yapımı komedi filmi. Filmde Jonah Hill olduğu için önyargılıydım. Amerikalıların şişmanlar komiktir felsefesinin bir ürünü olan Hill bugüne kadar izlediğim hiçbir filminde beni güldürememişti. Kendisine verdiğim bu son şansı iyi kullanarak gözümde değer kazandığını söyleyebilirim.

Bu iki arkadaş aynı lise mezunu. Lise zamanlarında Tatum popüler çocuğu, Hill ise ezik çocuğu oynuyor. Aradan yıllar geçiyor ve bu ikisi polis oluyor. Ne tesadüftür ki ekip oluyorlar. İkisinin de normalden biraz genç göstermesinden dolayı özel bir göreve veriliyorlar. Görev lisede esrar satan kişiyi bulmak. Bu ikisi sahte kimliklerle liseye geri dönüyorlar. Eskiden nasılsa şimdi de popüler ve ezik rollerini oynamaya devam etmeleri gerekiyor. Ancak bir anlık isim karışıklığından dolayı Hill popüler çocuğu, Tatum ise ezik çocuğu oynamak zorunda kalıyor.

Filmin devamında ikisinin de alışık olmadığı karaktere bürünmeleri ve esrar takibi konusu eğlenceli bir şekilde işleniyor. Gerçekten eğlenerek izlediğim keyif aldığım bu film ikincisinin çekilmesi sinyali ile son buluyor. Hayırlı seyirler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir