The Perks of Being a Wallflower

Başrollerinde genç yetenekler Emma WatsonEzra Miller ve Logan Lerman ın oynadığı ergen filmi. Filmin tamamı liseli gençler arasında geçiyor diyebilirim.Charlie liseye yeni başlayan bir kardeşimiz. Tabi her lisede olduğu gibi Charlie’nin gittiği lisede de üst sınıflar yeni gelen çömezlere çektiriyor. Bunların olacağını bilen Charlie’de kenardan kenardan takılıyor okulda. Derken son sınıf öğrencisi olan Patrick ile tanışıyor ve sessiz sakin kişiliğinden yavaş yavaş sıyrılıyor.

Filmin devamı Charlie, Patrick ve Sam arasında geçiyor. Sam kim diyecek olursanız Emma Watson’ın oynadığı Patrick’in üvey kız kardeşi. Bu üçlü beraber takılıyor. Parti, tiyatro, yemek gibi aktiviteler yapıyorlar. Bütün bu eğlencenin arasında Charlie’nin çocukluktan gelen bazı sorunları var. Charlie teyzesinin ölümünü bir türlü kafasından atamıyor. Hatta bazı dönemlerde krize girip kendisine zarar verme noktasına geliyor.

Film bu olayları bir bütün arasında yormadan işliyor ve son buluyor. Sadece şunu belirtmek isterim ki Charlie ile teyzesi arasındakileri bir sonuca bağlamadıkları için sitemlerimizi gönderiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir