Silver Linings Playbook

Son yılların yükselen oyuncuları Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence ı bir araya getiren başarılı komedi drama filmi. Bu iki oyuncunun yükselişi giderecek de artacağa benziyor. Filme gelecek olursak Pat eşi tarafından aldatılmış bir erkek. Bir gün evine gider ve eşinin duşta olduğunu görür. İyi bari bi kese atayım diye niyetlenmişken iş arkadaşının çoktan kese işine girdiğini görmüştür. Tabi sonuç şiddet. Pat iş arkadaşını öldüresiye döver ve soluğu akıl hastanesinde alır.

Tiffany ise eşini yitirmiş bir kadın. Bu acıyı önüne gelen ile takılarak unutmaya çalışması en büyük hatası. Zararın bi yerinden dönmeye niyetleniyor ama kendisine olan önyargıları kırmak o kadar da kolay değil.

Bu iki sorunlu arkadaş bir şekilde bir araya geliyor. Pat in hala eski karısına dönme ümidi, Tiffany’nın problemlerden kurtulabilmek için dans yarışmasına katılma hevesi. Bu birbirinden alakasız beklentiler iki sorunlu arkadaşı ortak paydada buluşturuyor. Filmin akışı gerçekten çok güzel. Hiç sıkılmadan bu süreçleri izliyorsunuz.

Film türünün kesinlikle en başarılı örneklerinden. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Son olarak Robert De Niro’ya bu sefer doğru filmi seçtiğini söylemeyi borç bilirim. Yaşlandım diye her filmde oynamana gerek yok. Biraz seçici ol, ince ele sık doku canımı ye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir