Hotel Transylvania

Yeni yılın ilk animasyonunu da izledik. Bu aralar yeni bir diziye başladığım için filmlere gereken ilgiyi gösteremiyordum ama bu eksikliğimi çok çalışarak, az uyuyarak gidereceğim inşallah.Filmimiz insanlardan korkan canavarların hikayesini anlatıyor. Vampirler, yarasalar, iskeletler ve diğerleri. Milyon çeşit canavar var. Bunların tek derdi insanlardan uzak durmak. Çünkü insanların kendilerini yok edeceklerini düşünüyorlar. Piyasada böyle bir korku varken Kayserili olduğunu düşündüğüm Dracula bir otel inşa ediyor ve insanların buraya giremediği reklamını yapıyor. Hal böyle olunca bütün canavarların tercihi bu otel oluyor. Gerçi Dracula’nın bu oteli yapmasında esas amaç biricik kızını insanlardan uzak tutmak. Ama ticari bi kaygı da beslemiyor değil.

Herşey güzel giderken insanın teki bir şekilde bu otele giriyor. Dracula da müşterilere yani canavarlara bunu hissettirmeden insanı otelin dışına atmaya çalışıyor. Bu süreçte komik olaylar yaşanıyor. Özellikle görünmez adamın sessiz sinema performansı uzun süre gülmemi sağladı.

Filmin sonu da otele gelen insan ile Dracula’nın kızının Zing olmasını konu alıyor. Zing olmanın ne demek olduğunu izlediğinizde öğrenirsiniz artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir