American Psycho

Neymişssiniz arkadaş, bir filmi de direkt olarak verin de düşünmeden izleyelim. Yine her yerde mesaj veren bir film olarak adlandırılan amerikan filmi. Bu seferki mesaj biraz psikolojik olmuş. O yüzden sıkılanlar olabilir. Ben de açıkçası çok beğenerek izlemedim ama izledikten sonra bazı yorumları okuyup izlerken farkına varamadığım yerleri keşfedince görüşüm değişti.Başrolde  var. Diğer oyuncuların hiçbir önemi yok. Bale çok zengin bir arkadaş. Henüz 27 yaşında olmasına rağmen bir New York da bir gökdelende şirketini yönetiyor. Tabi bu yaşta bu kadar imkan olunca arkadaşta anormallikler olması çok normal. Hafif Dexter havası yaratılarak bu anormallikler sergileniyor. Kendisine hayran olan Bale aynı zamanda öldürme duygusuna da sık sık yenik düşüyor.

Bu olaylar gelişirken ara ara mesajlar veriliyor; birbirlerinin kartvizitine bakıp mutsuz olan patronlar, masadaki kızları etkilemek için sosyal mesaj vermeler, müzik konusunda entel dantel konuşmalar…

Bir yandan öldürmeler devam ederken diğer yandan yakalanmanın eşiğine gelen Bale iyice kafayı sıyırıyor. Bu andan itibaren de acaba ne olacak demeye başlıyoruz. Çok da zorlanmadan sonu tahmin edebiliyorsunuz.

Dediğim gibi izledikten sonra çok beğenmesem de sonrasında sindirmemle birlikte beğenimi kazandı bu film.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir