Prisoners

Film konusunda çok verimli bi haftasonu oluyor diyebilirim. İzlediğim filmlerin kaliteli çıkması da ayrı bir mutluluk kaynağı. Bu filmde başrollerde ve  var. Bunların dışındaki oyuncular da tanıdık bildik ama bunlar varken diğerlerini söylemeye gerek yok. Tahmin edeceğiniz gibi Hugh Jackman yine mazlum rolünde. Nedir bu adamın çektiği diyeceğim ama adama da yakışıyor be hüzün.

Hikayemiz ise şöyle; iki tane çocuk sokakta oynarken kayboluyor. Önce parktadır, saklanmışlardır, afacanlık yapıyordur derken iş giderek ciddiye biniyor ve günlerdir haber alamıyorlar çocuklardan. Filmde de çocuklarını çaresizce arayan bir baba ve bu davadaki dedektifi izliyoruz. Baba çözüme ulaşmak için giderek yoldan çıkıyor, dedektif ise legal yollardan işini yapmaya çalışıyor.

Film iki buçuk saat sürüyor, gayet de durağan ama inanın hiç sıkılmadım. Gerilimi hep yukarıda tuttular. Nerde bu veletler, kim kaçırdı, öldüler mi kaldılar mı derken işler giderek netleşmeye başlıyor. Filmde zaten çok karakter yok. Bu yüzden evet sizin dediğiniz kişilerden biri kaçırmış çocukları. Kendinizi kutlayabilirsiniz.

Oyunculuğun baya iyi olduğu bi film. Bunun yanında olayların birbiri ile başarılı bir şekilde bağlanması da işleri daha da güzelleştiriyor.

Bence izleyin, ama karar yine de sizin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir