The Way Way Back

Yine tipik bir Amerikan filmi. Sorunlu gösterilen bir çocuk ve onun normale dönüşü. Gerçi bu filmdeki çocuk zaten normal sadece biraz sosyalleşmeye karşı. Öyle arkadaşım olsun diye bir çabası yok. Tabi çocuğun içine kapanmasındaki sebep anne ile babasının ayrılması ve annesinin başka bir elemanlar takılması. Tabi yeni elemanın da bir kızı var ve bizim çocukla araları pek yok. Filmde benim tanıdığım iki kişi var. Birincisi, yani üvey baba . Kendisini The Office dizisinden tanıyoruz. İkinci kişi de Yeşil Yol filmindeki arıza . bu filmde yine normal biri değil ama iyi anlamda.

Şimdi ekip tatile gidiyor. Bizim çocuk mutsuz tabi. Burada Owen (Rockwell) ile tanışıyor. Bir şekilde bu ikili arkadaş oluyorlar ve bizim çocuğun yüzü gülmeye başlıyor. Çocuk düzeliyor derken üvey babanın yazlıkta boş durmayıp komşuyla mercimeği fırına vermesi ortamı yine geriyor. Bir kaç git gelelin ardından ekip tatili yarıda kesiyor ve geri dönüyor.

Geri dönüşe kadar olan sürede çocuğun Owen ile olan arkadaşlığını izliyoruz aslında. Sorun çocukta değil etrafındakilerde mesajı 1345. kez veriliyor diyebilirim.

Açıkçası Steve Carell in kötü karakteri oynaması, Sam Rockwell in de iyi karakteri oynaması filmi güzel hale getirmiş. Arada böyle değişiklikler lazım demekki. Wowww diyemem ama izlediğime de pişman değilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir