Sympathy for Lady Vengeance

Serinin son filmini de izlemiş bulunuyorum. Bunun da orjinal adı Chinjeolhan Geumjassi. Öncelikle şunu söyliyeyim. Bence serinin en zayıf filmi bu olmuş. Bu demek değil ki film kötü. Bireysel baktığımızda Sabri de top oynuyor ama Drogba ve Sneijder in olduğu takımda kimse ooo Sabri de buradaymış demez. Yönetmen Chan-wook Park un bu filminde yine bir ihanet konusu. Oyuncuları ise gözüm bi yerden ısırıyor diyeceğim ama hepsi birbirine benzediği için tam kestirmek mümkün değil. Ben yine de yazayım oyuncuları. Başroller Yeong-ae Lee ve Min-sik Choi var. Nasıl? tanıdık gelmedi di mi?

İntikamımıza gelecek olursak. Haksız yere hapse giren bir kadın hapiste kaldığı 13 sene boyunca kendisini hapse attıran adamı düşünüyor. Hatta hapse girdiği ilk günden beri planını yapmaya başlıyor. Öncelikle belki sivilde lazım olur düşüncesi ile bütün hücre arkadaşları ile iyi geçiniyor. Nitekim iyi geçindiği herkes dışarıda intikam planında bir rol alıyor. Kimi silah sağlıyor, kişi iş.

Günü geldiğinde de intikamını alıyor. Hemde satırlı bıçaklı baltalı bir şekilde.

Seriyi tamamlamak için izlemiş oldum. Dediğim gibi tek başına başarılı ama diğerlerinin yanında şampiyonlar ligindeki Sivasspor gibi olmuş.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir