The 40 Year Old Virgin

The Office dizisini izledikten sonra Steve Carell için küçük bi araştırma yaptım. Aynısı Taken filmini izledikten sonra Liam Nelson için de olmuştu. Ya da Amelie filminden sonra Audrey Tautou için. Steve Carell bu filmde ve bir sonraki yazım olan Little Miss Sunshine’de ses getirmiş. Ben de izleyeyim dedim. Bu filmin konusu isminden anlaşılacağı gibi 40 yaşına kadar kadınlar ile bir ilişkisi olmayan adamı ele alıyor. Tabi bu durumu Amerika özelinde düşünmek lazım. Bazı eyaletlerinden 15 yaşından sonra herşey serbest.

Hal böyle olunca bizim elemanında bu yaşa kadar beklemesi garip karşılanıyor tabi. Durum da şöyle ortaya çıkıyor. Bunlar 4 arkadaş otururken herkes kız arkadaşından bahsetmeye başlıyor. Sıra bizim elemana gelince anlattıkça saçmalamaya başlıyor. Derken arkadaşları come onnnnnn sözleri eşliğinden elemanın hiç kadınlar ile vakit geçirmediğini anlıyor.

Bu andan itibaren arkadaşlarının elemana kız ayarlama çalışmalarını izliyoruz. Zaman zaman güldürse de film kahkahalara boğulmuyorsunuz. Ben tek izlediğim için bazen sıkıldım ama kalabalık izlendiğinde daha eğlenceli olacak bir filme benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir