Dan in Real Life

Yine bir otobüs yolculuğu filmi, tabi ki yine on numara bir film değil. Ama bu filmi diğer otobüs filmlerinden ayıran bir şey var. O da başroldeki Steve Carell. The Office dizisinde yaptıkları aklıma geldikçe güldüm filmde. Gerçi bu filmde de bi kaç yerde güldürdü hakkını yememek lazım. Filmde eşini kaybetmiş 3 kız babasını canlandırıyor. Haliyle biraz yorgunluk hayata küskünlük var. Kızlar da çok yardımcı olmuyor babalarına. Özellikle ortanca kız erkek arkadaşı ile oldukça sinirlendiriyor babasını.

Bütün ailenin bir araya geldiği bir tatil yapıyorlar. Dan de kızları ile bu tatile gidiyor. Tatilin olduğu şehirde kitapçıdayken bir kadın ile tanışıyor. Küçük bi etkileşim oluyor tabi, hatta bundan evde de bahsediyor. Kardeşleri annesi ve babasının olduğu yerde bunu anlatırken küçük kardeş kız arkadaşına sesleniyor “Marie çabuk gel abim birisi ile tanışmış sen de dinle”.

Bir de ne görelim Marie kitapçıdaki kız. Bu andan itibaren ikili olur mu olmaz mı kardeşimin aşkısın şöyle böyle konuşuyorlar işte. Tahmin edeceğiniz gibi mutlu sonla da bitiyor film.

Ben izlerken sürekli dizideki olayları hatırladığım için sıkıldım diyemem ama sizde bu etkiyi yaratmayabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir