Immortals

Fantazi ve bilim kurgu filmlerine karşı hep ön yargılı davranmışımdır. Arada ufak tefek kaçamaklar yapıp şans tanıyorum kendilerine ama bazen keşke o şansı vermeseydim dediğim de oluyor. Bu film de o kategoride işte. Neymiş, şehir fırsatında indirim varmış, birbilet alana ikincisi bedava. Hem de 3D. Arkadaş kurbanı olmak böyle birşey herhalde.

Film baştan aşağı saçmalıklarla dolu. Kısa bir özet yapayım, anladığım kadarıyla tabi. Bi kral var bilmem kimin yayını ele geçirmek istiyor. Ha en başta söyliyim yunan mitolojisi üzerine bi film, o yüzden isimler aklımdakalmadı çok fazla. Neyse, bu yayın olayı hiç oku bitmiyor. Diğer olayı ise yüzyıllardır kilitli bulunan titanları serbest bırakıyor ve titanlar sizin safınızda savaşa katılıyor.

Filmin diğer kısmında ise sözde tanrılar var. İşte zeus, helen ve diğerleri. Bu kral yayı bulcam diye insanlara zulmediyor. Zeus hariç diğer tanrılar kralın yaptığı ayıp insanları korumamız lazım diyor. ama Zeus kural adamı, titanlar savaşa katılmadığı sürece tanrılar savaşa karışamazmış. Neyse bi şekilde tanrılar savaşa katılıyor. İşin komiği titanlar tanrı öldürürebiliyor.

Film başladığı gibi saçma bir sahneyle, bi elemanın tanrı olmasıyla son buluyor. Biz uzman yardımcısı olalım diye yırtınalım, eleman savaşta ülkesini savundu diye tanrı oldu. Dedim ya baştan aşağı saçmalık. Gram zevk almadım. O indrimi gören ve bize söyleyen kişi ile de arkadaşlığımı kestim zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir