Kingsman: The Secret Service

Ajan filmlerinden devam ediyoruz. Bir önceki filme nazaran bu filmde ajanlık daha ön planda. Ama burada beni şaşırtan ajan rolünü hem de esas adam olan ajan rolünü Colin Firth‘in oynuyor olması. Kendisini daha çok drama filmlerinde izlediğim için açıkçası şaşırdım. Ama başarılı bir performans sergilediğini belirtmeden de geçemeyeceğim. Filmin bir diğer önemli oyuncusu da her iki filmden birinde rol alan Samuel L. Jackson. Ben bu rolü Morgan Freeman‘ın oynamasını beklerdim ama o ara başka filmin çekimleri vardı sanırım.

Konu çok önemli değil. Bir şekilde dünyanın sonu geliyor ve birilerinin bunu durdurması gerekiyor. Bu birileri de çoooookkk gizli bir servis olan Kingsman ekibi. Tamamen bağımsız ve inanılmaz kaynakları olan bu ekibe girmek kolay değil tabi. Hem bu işe giriş sürecini hem de dünyayı kurtarma olayını eş zamanlı izliyoruz.

Film sürekli hareketli ve hiç sıkılmıyorsunuz. Özellikle kilisedeki aksiyon sahnesi ayakta alkışı hakeden cinsten. Ben tabi istifimi bozmadım uzanmışım ne ayağa kalkacağım.

Nasıl bitti anlamadım, devamı gelesi bir yapısı var ama bakalım Hollywood ne düşünüyor bu konuda.

Ayrıca filmde geçen dünya çok kalabalık birilerini yok edelim projesi çok da imkansız görünmüyor. Bedava internet var gel dese birisi koşarak gideriz gibime geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir