Green Street Hooligans

Harward’ dan atılan Elijah Wood İngiltereye ablasının yanına gelir. Aslında araları da çok iyi değil ama okuldan atıldığını kimseye söyleyemediği için öyle 132 ye biner gibi atlayıp uçağa geliyor. Burada ablasının eşinin kardeşi ile tanışıyor. Artık neyi oluyorsa, kaynı mı eltisi mi bilemicem.

Diğer eleman da Charlie Hunnam. Ateşli bir West ham United taraftarı. Filmi izledikten sonra araştırdım biraz. West hamın taraftar grubu gerçekten baya ateşliymiş. Bizimkiler gibi yendiğinde değil her zaman takımını destekleyen ve ölümüne takımına sahip çıkan bir taraftar grubu.

Neyse, filmde bu iki eleman baya kanka oluyorlar. Maça gidip çıkışında rakip taraftarlarla kavga ediyorlar falan. Tabi bizim eleman kavga etmeyi, yumruk atmayı yeni yeni öğreniyor. Bu ikisi giderek daha yakın oldukça gruptan birisi bunu kaldıramıyor ve Westham ın ezeli rakibi olan Milwall taraftarı ile görüşüyor.

Filmin geneli hareketli, sonu ise dramatik. Canınızın sıkılacağını sanmıyorum. En azından futbol sevenler ucundan da olsa kendilerini göreceği için severek izleyeceklerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir