Limonata

Leyla ile Mecnun ekibinden henüz kötü bir ürün görmedik, inşallah da görmeyiz. Adamlarda oyunculuk var senaristlik var yönetmenlik var.. Tekrar bir araya gelirler mi bilmiyorum ama parça parça yaptıkları işler de oldukça başarılı. Bu filmin yönetmeni Mecnun olarak tanıdığımız Ali Atay. Başrollerde ise İsmail abi olarak bilinen Serkan Keskin ve Mutlu Ol Yeter dizisi ile daha da ün kazanan Ertan Saban ya da nam-ı değer Babür. Filme gelecek olursak..

Bu ikili yıllar sonra birbirini bulan iki kardeş. Biri İstanbul’da Suriçi’nde yaşıyor diğer ise Makedonya’da. Babaları tır şoförü olduğu için ülke ülke gezmiş zamanında. Türkiye ziyaretlerinden birinde de Selim’in annesi ile tanışmış. Anlayacağınız Selim babasız büyümüş. Diğer taraftan Sakip kardeşinin olduğunu babası ölüm döşeğine düşene kadar bilmiyor. Babası zor nefes alırken bana Selim’i getir ondan helallik almam gerekiyor diyor. Hal böyle olunca da Sakip atlıyor Murat 131’e ve İstanbul’a kardeşini bulmaya geliyor.

Film bu arama ve bulduktan sonra ikilinin yol macerasını ele alıyor. Son 20-25 dakika dram ağırlıklı onun dışındaki yerler ise çok eğlenceli. Hemen belirteyim, mizah anlayışı yine Leyla ile Mecnun dizisindeki gibi. Yani o diziye ben hiç gülemiyorum diyorsanız boşuna vaktinizi kaybetmeyin. Ama ortalama da olsa Leyla ile Mecnun dizisini severim diyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.

Umarım bu ekip parça parça ya da bir araya gelerek işler yapmaya devam eder. Tamam siyaset de yapsınlar ama film ve dizi sektörünü de unutmasınlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir