Shaun of the Dead

Daha önce zombileri içeren bir komedi filmi girişimim olmuştu. Hayatımın en kötü 2 saati olmaya adaydı o bölüm. Bu filmi de sanırım aynı furyada indirdim, pardon satın aldım. Hal böyle olunca izlemek kaçınılmaz oldu. Konu yine çok benzer. Etrafı zombiler basıyor birileri de bundan kurtulmaya çalışıyor. Bu filmin farklı taraflarından bir tanesi de ingiliz yapımı olması. İngilizlerin komedi dizilerini çok beğenmiyorum, filmlerinde de aynı sıkıntı olacak diye düşünerek izlemeye başladım.

Açık açık söyleyeyim inanılmaz bir ön yargı ile başladım filme. Kesinlikle çok kötü olduğunu, yine zamanımı boşa harcadığımı düşünerek başladım. Ama itiraf edeyim öyle olmadı. Bu kadar negatif bir halde başlamama rağmen filmin bazı yerlerinde eğlendim. Hatta filmin sonunda baya kahkaha attığım yerler oldu. Oyuncuların hiçbirini tanımıyorum. Başrolde Simon Pegg diye bir vatandaş oynuyor.

Bu kategoride başka film var mı bilmiyorum. Ama zombi ve komedi ikilisinden bir süre uzak kalmaya karar verdim. Herkes işini yapsın. Sen zombiysen korkut arkadaşım güldürecek adam mı kalmadı.

Umarım Zombieland filmini izlemeden bu filmi izlersiniz. Önyargısız çok daha eğlenceli olur gibime geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir