Mr. Brooks

Öncelikle bu filmi izlediğim ortamdan bahsetmek istiyorum. Önceden filmleri evde kimin laptopunun ekranı daha büyükse onda izliyorduk. Ama bu sefer laptoplara çok güçlü bir rakip çıktı. Gecenin kazanano projektör oldu ve salonun duvarında bize harika bi seyir zevki sundu.

Filme gelecek olursak 2007 yapımı, başrolde Kevin Costner’in oynadığı hoş bir film. Mr. Brooks çok başarılı bir iş adamı. Hatta yılın iş adamı ödülünü alıyor filmin başında. Düzenli bir aile hayatı var. Bu beyaz tarafı hikayenin. Diğer tarafta ise öldürmekten zevk alan bir Mr. Brooks var.

Şizofrenliğe bağlı olarak Marshall diye bir arkadaşı var Mr. Brooks’un. Beraber takılıyorlar, fikir alışverişinde bulnuyorlar ama öldüren taraf Brooks.

Filmi izlemeden hikayeyi okuduğumda seri katil yazısını görmüştüm ve film çok iyi diye heyecanlanmıştım. Evet seri katil ama film devamlı birilerini öldürmeyle geçmiyor. Filmin başında işlediği bir cinayeti birileri görüyor ve film bunun üzerine devam ediyor. İlk başta hayal kırıklığına uğramıştım ama filmin akışı, kurgusu yeterince tatmin etti.

Bu arada katilimizi yakalamaya çalışan polis Demi Moore. Nerde eski Demi diyorum sadece. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir