Hell or High Water

Bir önceki filmi yazarken çok büyük konuştum ki bu film denk geldi. Gerçi bu filmi seçenin zevkine güvenmek benim hatam ama yapacak bir şey yok artık. Filmde elle tutulur tek şey Jeff Bridges‘in ortalama üzeri oyunculuğu. Ben Foster ve Chris Pine de oyunculuk olarak başarılı sayılabilir haklarını yemeyeyim. Ama bunun dışında gerçekten hayal kırıklığı. Bir abi kardeş ilişkisi gözümüze sokuluyor. İşte bir tanesi sessiz sakin diğeri fırlama serseri. Bu ikisi bir amaç için bir araya geliyor. Amaçları bir miktar para bulmak. Bunu da banka soyarak gerçekleştiriyorlar. Öyle milyonlarca dolar değil ihtiyaçları. İşlerini görecek kadar çalıyorlar.

Tabi işlerin hep yolunda gitmesi beklenemez. Ortada hapisten çıkmış bir abi var. Her ne kadar planlar yapılsa da işler çığrından çıkabiliyor. Bu süreçteki dialoglar roller falan beni sıkan türden.

Filmi izlemeyi bırakmak için birden fazla kere zarf atılsa da bunu kabul etmedim. Başladığımı bitirmek gibi kötü bir huyum var maalesef. Keşke ekranda film oynarken telefonda vaktimi öldürebilsem. Ninemin dolabı, dedemin sepeti falan bakabilsem.

Bir kaç yerde sanat eseri ve underrated olarak değerlendirilmiş film. Benim için ise alt kattan gelen sesleri örten daha yüksek bir ses oldu sadece..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir