Loveless

Rus yapımı olan bu filmi fransızca seslendirme ile izledik. Böyle hatalar yapmazdım ama gözden kaçmış bu detay. Zaten film o kadar durağandı ki çok konuşma olmadı. Bu yüzden bu küçük hata çok da kulak tırmalamadı. Çok uzatmadan konuya gelelim. Kötü giden bir evlilik ve ortada bir çocuk var. Karı koca boşanmak istiyor ama çocuğu kim alacak bir türlü karar veremiyorlar. Bu yüzden de süreç ilerlemiyor. Aralarındaki kavgaların konusu da nerden yaptık bu çocuğu, ben istemiyordum zaten sen istiyordun temalı.

Karı koca yine klasik kavgalarından birini yaparken çocuk bunlara kulak misafiri oluyor ve hüngür hüngür ağlıyor. Tabi anna bana bundan habersiz. Anne babanın habersiz olduğu bir diğer konu da çocuğun 3 gündür okula gitmemesi. Anne ne de olsa babası ilgilenir diye baba da anne ilgilenir diye hiç sallamamış bu durumu. Her ikisi de yeni ilişkileni yaşıyor.

Çocuğun ortadan kaybolması çifti bir araya getiriyor. Ama zannetmeyin ki hatalarını anlayıp evliliklerini kurtarıyorlar. Bu süreçte de sürekli birbirlerini suçluyorlar. Çocuğu bulmak için arama kurtarma çalışmaları, ilanlar, reklamlar vb. çalışmalar yapılıyor ama sonuç alınamıyor.

Filmin sonuna doğru da her ikisinin de kendi hayatını yaşamaya devam ettiğini görüyoruz. İkisi de karakterinden taviz vermemiş bir şekilde yeni eşleri ile hayatlarına devam ediyorlar. Sevgi göremeyen yavrucak ise bulunamıyor..

Öyle aman aman etki bırakmadı bende ama çok beğenip hüngür hüngür ağlayanlar olabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir