Şaammpiiyoonn

Şampiyonluk yarışının kızışması ile birlikte spekülasyonlar da artmaya başladı. Aziz Yıldırım’ın bu konuda namı olduğu için Fenerbahçe’nin çoktan şampiyon olduğunu iddia edenler var. Bu ne kadar gerçek şöyle bir bakalım.

Ligin ikinci yarısı ile beraber bir Alex gerçeği var ortada. Adam hakkaten 10 numara top oynuyor. Her maç ya gol ya asist. Boş geçtiğini görmedim henüz. Buna karşılık ilk yarının aksine çok kötü bir Trabzonspor. Düşe kalka, dualarla, gazla ilerleyen bir Trabzonspor. Son haftalara doğru kendini toparladı baya. Kendi Alex’ini yarattı takım. Burak Yılmaz sırtladı götürüyor. Tabi Burak’a eşlik etmeyen, bulduğunu atmayan,4 senedir bu şekilde olup takımın ekmeğini yiyen bir Umut var. Bir insan bu kadar mı yeteneksiz olur?. 6 pasdan dışarı top atmak nasıl bir zorluk ki onu başarıyor. Bu Trabzonspor herşeye rağmen zirvede. Peki ne olacak?

Ali Cengiz oyunlar başladı bile. Son maçını pazar oynayan Trabzonspor bu hafta Cuma oynayacak. Ancak Fenerbahçe Cumartesi oynamasına rağmen bu hafta maçını Pazar günü oynayacak. Hadi bu hafta tesadüf, denk geldi. Bu iki takımın toplamda Cuma günü oynadıkları maç sayısına bakalım. Trabzonspor’un 4 oluyor, Fenerbahçe’nin ise sadece 1. He büyük takım 5 günde iki maç oynayamayacak mı? Tabi ki oynar, oynasın da zaten. Bu kadar küçük bir şeyin arkasına sığınmak doğru değil. Ama bu kadar küçük hesapların yapıldığı bir ligde Lugano bilek parçalar es giçilirse, Bilica kazı yapar görünmezse, Başkan sahaya iner, bu  unutulursa bunda art niyet ararım.

Umarım bu zamana kadar yapılan hatalar tekrar yapılmaz ve adil bir şekilde hakeden şampiyon olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir