Uncut Gems

Bu adamın hiç bir filmi bana komik gelmemişti. Bu sefer komedi değil aksiyon-suç filmiymiş belki güzeldir diye izleyelim dedim. Evet Adam Sandler‘dan bahsediyorum. Puanı da açıkçası yüksek olduğu için bi beklenti oluştu. E bir de Netflix’te olması izlemek için bütün şartları oluşturdu. Filmin ilk sahnesi elmas madeniydi. Tabi hemen aklımıza kanlı elmas filmi geldi ve beklenti biraz daha arttı.

O andan itibaren sahneye Adam Sandler girdi, girmez olaydı. Filmin sonuna kadar bağırarak konuştu. Sürekli bir kargaşa, sürekli bir kavalamaca. Ama inanılmaz yorucu. Tamam gerilimi artırmak için yapıyorsunuz da inanılmaz yorucu.

Kendisi bir mücevherci. Kötü alışkanlık olarak da bahis oynuyor. Haliyle borç var. E borç varsa parasını almak isteyen mafya da var. İşte bir yerdne para bulup diğer tarafın borcunu kapatıyor ama başka bir alacaklı çıkıyor.

Bu arada filmde Kevin Garnett de bulunuyor. Ne alaka di mi? Vay efendim bi elmasla bağ kurmuş da maç öncesi o elmasla vakit geçirirse daha iyi oynuyormuş da. Ne gerek vardı anlamadım böyle mistik bişeye.

Neresinden bakarsanız bakın yorucu, sürüklemeyen, merak uyandırmayan kötü bir film. İki saat boyunca bağıran ve koşan adamları izliyorsunuz.

Gram keyif almadım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir