Pink

Hint filmi izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Açıkçası filmin konusuna ve puanına baktıktan sonra hint filmi olduğunu farkettim. O saatten sonra yeni bir film aramaktansa izlemeye karar verdik. Sanırım ilk defa içinde dans sahneleri olmayan bir hint filmi izledim. Zaten süresi gayet normal film süresine yakın.

Konumuza gelecek olursak; 3 kız arkadaş gece eğlenmeye çıkıyorlar. 3 tane erkek ile sohbet başlıyor. İşte bişeyler yiyiliyor içiliyor. Kızların tek derdi sohbet muhabbet. Erkeklerin ise tahmin edeceğiniz gibi başka dertleri de var. Konuyu oraya getiren bir arkadaş istediğini elde edemiyor ve zor kullanmaya çalışıyor. Bunu gören hanım kızımız da vazoyu kaptığı gibi kafasına geçiriyor ve ortalık kan revan.

Herkes kaçıyor tabi ortamdan. O esnada orada olmayan bir cengaver “olur mu öyle cezasını çektirelim kızlara” gazını veriyor diğer elemanlara. İşte oturdukları evden attırmaya çalışıyorlar, işinden attırmaya çalışıyorlar, yol kesip tehditler savruluyor vs. Güya tek dertleri kızın arayıp elemandan özür dilemesi. Kız da bunu yapmıyor haklı olarak.

İşte bu esnada tam da ülkemizde yaşananabilecek bir mevzu oluyor ve erkek tarafı dava açıyor. Kızlar bizim ırzımıza geçmek istedi biz namusumuzu zor koruduk diyorlar. Kafasına vazo yiyen arkadaşın yetkili bir dayısı olduğunu atlamayalım bu noktada.

Kızları savunacak kişi ise ununu elemiş eleğini asmış ama bu durumu görünce sahalara dönen bir dayı.

Filmin geri kalanında mahkeme süreçlerini izliyoruz. Dayı güzel mesajlar veriyor o esnada. Erkek eğlenmek isteyince bir şey yok ama kız eğlenmek isteyince arsız namuzsuz vs.

Farklı konularda ara ara tokatlıyor dayı mahkemeye gelen herkesi. Özellikle karşı tarafı.

Filmin sonunda da adelet yerini buluyor, tam da olması gerektiği gibi.

Çok sıkmayan, ara ara merak ettiren güzel bir film oldu diyebilirim. Yani öyle kesin izleyin izlemezseniz çok şey kaçırırsınız diyemem ama vaktiniz olduğunda izleyebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir