People Places Things

Böyle filmleri seviyorum. Kısa, yormayan, izleyeni uğraştırmayan.. Ha zannetmeyin ki boş beleş bir film. Aksine gayet de güzel bir içeriği var filmin. Basit ve yalın bir şekilde aktarılması beni ayrıca mutlu etti onu dile getirmek istedim. Çünkü benzer hikayelere sahip başka filmler çok daha uzun, çok daha gözyaşına odaklı olabiliyor.

Konumuza gelecek olursak, boşanan bir çift var ve ortada iki tane çocuk var. Dediğim gibi sadece bu bilgi ile en az 3 saatlik salyalı sümüklü filimler de çekilebilirdi. Ancak bunu tercih etmemişler, iyi ki de öyle yapmışlar. Bu sayede hem eğlenceli hem de gayet dozunda duygusal bir film izlemiş olduk.

Çiftimiz boşanıyor ve ikisi de yoluna gidiyor. Tabi yollar çok uzak değil ortada iki tane çocuk var. Bazen ebeveynlerin çocuklarla ilişkilerini bazen de yeni insanlarla tanışmalarını izliyoruz. Bunları hepsinin gayet olağan olduğu izliyoruz aslında.

Hatalar yapılabilir ama önemli olan bu hatalara takılı kalmadan hayata devam etmek. Tabi ki hayatınızdaki değerleri ihmal etmeden.

Dram desek değil, komedi desek değil, aile temalı desek o da tam değil. Böyle hayatın içinden bir kesit gibi izledik ve bitti. İzlemenizi tavsiye ederim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir