Get the Gringo

Başrolünde Mel Gibson un oynadığı polisiye aksiyon biraz da komedi filmi. Çok basit bir hikaye. Mel Gibson geçimini hırsızlıkla sağlayan bir adam. Son vurgunda 4 milyon dolar çalıyor ve yakalanıyor. Hırsızlığı Amerikada yapıyor ama polis kovalaması Meksikada sonuçlanıyor. Tabi arabadaki paraları gören meksika polisi de bizim ülkemizde yakalandı vermeyiz diyip gönderiyor amerikan polisini.

Meksika polisinin paralara konmasıyla beraber Gibson a sıradan bir suç yükleyip hapse gönderiyorlar. Hapishane bildiklerimizden farklı. Standartları çok düşük bir mahalle de diyebiliriz. Her türlü olay var. Hatta maddi durumu kötü olan siviller kira ödeyip hapiste kalıyor. Tabi gün içinde dışarı çıkıyorlar ama normal bir evden daha ucuz olduğu için tercih sebebi de oluyor hapishane.

Gibson hapise giriyor ama aklı parada tabi. Bu parayı geri almak için kafada birşeyler kuruyor ve uyguluyor. Dediğim gibi düz bir akışı olan, size senaryoyu irdeletmeyen bir film. Hepi topu 96 dakika zaten, filmin basitliğini de hesaba katarsak yorulmadan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir