The Avengers

Bilmeyen yoktur demir adamı, kaptan amerikayı, hulku ve de thor u. Bunların hepsi kendi filminde oynayan, tarzları farklı olan arkadaşlar. Allah var hepsi dünyayı defalarca kez kurtardılar kötülerin elinden. Kimi ateş açarak, kimi büyüyerek kimi de bileğinin gücüyle.

Bu sefer bu cengaverlerin hepsi ortak bir amaç için uğraşıyorlar. Thor un kardeşi Loki dünyayı yok etmek istiyor. Bu amacını yerine getirmek için de büyük bir güç kaynağını ele geçiriyor. Yetkili kişiler de buna engel olmak için ekibi kuruyor.

Filmde amerikayı baştan keşfetmiyorsunuz. Kötü adamlar var. İyi adamlar kötüleri dövüyor ve mutlu son. Ha bunu bilmiyor muydun diyecek olursanız, biliyorduk tabi ama bu kadar da düz olacağını ummuyordum. Ne bileyim birisi ölseydi, esir düşşeydi bi atraksiyon olsaydı iyiydi.

Filmin görseli tabi ki çok iyi. Arada demir adamın esprileri sizi güldürüyor. Olayı ise tabi ki Hulk bitiriyor. Her ne kadar demir adamı göz önünde tutmaya çalışsalar da esas adamın, halkın kalbine taht kuran Hulk olduğunu görebilirsiniz.

İki saat yirmi dakika izlediğimi 2 dakikada da verebilirlerdi ama böylesini uygun görmüş Marvel.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir