Iron Man 2

Hulk’u izledikten sonra demir adamı da izleyelim dedik ve yine hulk da olduğu gibi serinin ilk filmini es geçtik. İlk filmi izleyenler çok da bişey kaybetmediğimi söylediler.

Bu filme gelince, demir adam sahip olduğu bu özellik ile gündeme oturuyor. Herkes bu yapının paylaşılması gerektiğini bu şekilde daha güvenli bi yaşam sürebileceklerini iddaa ediyor. Demir adam ise siz rahat olun ben barışı ve huzuru sağlarım diyor. Zaten bi süre de böyle devam ediyor. Ama tahmin edersiniz ki bu kadar iyi bir insanın olduğu filmde kötü adam olmaması imkansız. Bu seferki kötü adam demir adamın hayatını kurtaran kişinin oğlu. Bildiğiniz gibi demir adamın göğsünde bir parça var ve bu parçanın daha da içeri girmemesi için bi mekanizma var. Bu mekanizmayı yapan dayının oğlu babasına haksızlık edildiğini ve kullanıldığını düşünüyor.

Gel gelelim kötü adam çakma demir adamlar üretiyor, bunların yanısıra kendisine de bi zırh yapıyor. Filmin sonuna doğru da bunların hepsi vs demir adam mücadelesi başlıyor. Tabi ki sonuç olarak demir adamımız dünyayı kurtarıyor ve herkesin hayır duasını alıyor.

Filmin son sahnesini de Thor filmine bağlayarak pazarlama işini ne kadar iyi yaptıklarını bir kez daha gösteriyorlar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir