To Rome with Love

Nasıl başlasam bilemiyorum. Herşey işyerinde yarın sinemaya gidelim mi sorusundan çıktı galiba. Yoğun bir dönemi atlattığım için kendimi ödüllendirebilirim diye düşündüm ve sinema sorusuna varım dedim. 10 kişi çıktık işten ve sinemaya doğru yola koyulduk. Biletlerimizi alıp film başlayana kadar yemek yiyelim dedik.

İşyerinden çıkıp yemeğimizin son lokmasını yiyene kadar herşey çok güzeldi. Ta ki o an geldi ve salona girdik, bütün büyü bozuldu. 10 kişisini bizim oluşturduğumuz yaklaşık 20 kişilik izleyici kitlesi az sonra neler olacağından, başlarına neler geleceğinden haberleri yoktu.

Film başladı ve bitene kadar istikrarlı bir şekilde saçmaladı. Roma da 3-4 farklı kişinin/çiftin geçen hikayesini ele almışlar. Woody Allen, Penélope Cruz ve Jesse Eisenberg gibi tanıdık yüzler var bu hikayesi geçenlerin içinde. Her hikayede aynı tema işlenmeye çalışılmış. Yapılan hatalar, ihanetler var ancak bu hatadan dönüp hak yolu bulmaları da izleyicilere sunulmuş.

Gram zevk almadığım, öncesinde ve sonrasında çok güzel bir gün geçirdiğim bir film oldu kendisi. İtiraf edeyim 5 liraya girdik ama inanın o bile fazla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir